Meniu Închide

Trusa

TRUSA DE URGENȚĂ
pentru ieșirea din infernul personal

CURS GHIDAT

pentru depășirea stărilor emoționale ce par fără ieșire, în situații de criză

Te simți uneori ca o frunză purtată de vânt, fără control asupra emoțiilor tale?

Simți uneori că parcă te autosabotezi, te critici și te cerți pe tine însuți cu asprime? Că parcă nu meriți sau nu ești suficient/ă niciodată?

Că repeți iar și iar aceleași tipare, atragi aceiași oameni în viața ta, de parcă ai fi într-o buclă de timp ce se repetă iar și iar? Parcă te întorci de unde ai plecat?

Prin toate acestea am trecut si eu ani la rand…multi ani.

Rasfoieste aceasta “Trusa de urgenta pentru iesirea din infernul personal” prin care vreau sa-ti fiu ALATURI in drumul tau spre vindecare si spre a-ti lua puterea inapoi de pe unde ti-ai imprastiat-o.

Daca eu am putut sa ies din infern, si tu poti!

Acestă trusă îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți acorda propriul prim-ajutor. Parcurge-l în ritmul tău și revino de fiecare dată când ai nevoie să-ți amintești informațiile și tehnicile pe care ți le ofer aici.

Sunt aici, alături de tine, pas cu pas!

20 de cursuri video
10 tehnici care funcționează
10 metode TESTATE pe mii de oameni
TRAINER MASTER NLP

600,00leiCumpără acum

Primești acces fără limitare de timp la un instrument valoros, pe care îl poți consulta de fiecare dată când te confrunți cu o situație complicată sau cu o situație de criză.

Cursul conține

1. Gestionarea emoțiilor

2. Încrederea în sine

3. Obiective / Decizii

9 noiembrie 2021
    

Acest curs mi-a adus înapoi zâmbetele pe care înainte le cam îngropasem, iar acum ma simt foarte plină de viață.

9 noiembrie 2021
    

Am mereu la îndemână acest curs, este extraordinar cum îmi pot schimba acum dispoziția și stările, cum nu mai cedez în fața greutăților și cum pot să îi spun minții mele să se liniștească. Mulțumesc.

9 noiembrie 2021
    

Cursul acesta mi-a împărțit viața în „înainte” și „după”, este absolut minunat și îmi doresc ca toată lumea să simtă cel puțin ce am simțit eu urmându-l.

Cine este Magdalena Drăgan?

Trainer Master NLP

Coach

Până acum 15 ani mi-am trăit viață pe pilot automat, făcând ceea ce “trebuie” și era prestabilit dinainte de societate, familie, religie etc.

Însă nimic nu mă împlinea și golul meu interior creștea cu fiecare zi. Până într-o zi când am înțeles că mi-au furat viața. Că m-am lăsat manipulată, că am trăit pe pilot automat, așa cum considerau alții sau cum erau curentele în societate. A fost un punct dureros, foarte dureros, când am întors spatele la tot ce a însemnat viață mea până atunci, la toate crezurile și convingerile care nu mă reprezentau.

Și m-am trezit în fața unui drum nou, necunoscut, pe cont propriu, neștiind nimic despre mine cu adevărat, neștiind cum se trăiește viața în libertate.

La început am bâjbâit, nu am avut niciun ghid decât dorința mea arzătoare de a-mi fi bine și de a afla cine sunt. Mă criticam, mă uram, m-aș fi intors în locul cald pe care îl știam de-o viață, dar simțeam că dacă fac asta voi muri pe dinăuntru. Și am ales să merg înainte, singură, speriată, rănită.

Încetul cu încetul s-a făcut lumină. Am înțeles din ce în ce mai bine cine sunt, ce mă doare, ce îmi trebuie, ce îmi doresc. Am întâlnit mentori extraordinari care m-au ajutat pe drumul acesta spre mine.

Din tot ce am testat spre vindecare și spre drumul spre mine, NLP-ul m-a ajutat cel mai mult.

Acum, după 15 ani, iată-mă ghid pentru tine, pe drumul spre tine. Nu vei mai fi o frunză-n vânt, la cheremul emotilor de tot felul, victima sigura a manipularii, cu o viata goala si nefericita si cu un sentiment acut de neputinta in propria viata, cu resemnarea ca “ asa e viata”.

Iti garantez ca vei intelege ca nu “asa e viata” , ci ca in mainile tale sta CUM sa fie viata ta.

Nu am sa pot trece in locul tau prin propriul tau infern personal, dar pot merge ALATURI de tine, tinandu-te de mana. Si iti pot spune unde sa pui piciorul ca sa nu te scufunzi, ci sa ajungi cu bine la limanul tau.

Te invit la acest curs ca la o calatorie asumata pe drumul spre tine. Spre deosebire de mine, tu vei avea sansa de a nu parcurge singur/a acest drum, ci de a ma avea alaturi cu tot ce sunt, stiu si pot face in acest moment.

600,00leiCumpără acum

Uneori, aproximativ o dată pe lună, trimit newslettere abonaților mei. Acestea conțin informații esențiale pentru starea ta de bine, precum și tehnici ușor de aplicat practic în viața de zi cu zi pentru un echilibru emoțional mai bun și o viață mai liniștită.